New PDF release: Aan Chesil Beach (Dutch Edition)

By Ian McEwan,Rien Verhoef

Aan Chesil seashore speelt zich af aan het commence van de jaren zestig in Dorset. Het is onder meer de tijd van Kennedy, van de Berlijnse Muur en de ban-de-bombeweging.
Het jonge echtpaar Florence Ponting en Edward Mayhew probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring van hun verleden. Ze struikelen echter over verzwegen misverstanden en angsten die de leisure van hun leven zullen gaan bepalen.
Deze ontroerende roman van Ian McEwan toont hoe een levensloop in een oogwenk een andere wending kan nemen - door een gebaar dat niet gemaakt wordt of een woord dat ongezegd blijft.
Ontzagwekkend literair meesterschap. de Volkskrant
Beste Britse auteur van zijn generatie. De Morgen
Zaterdag is zonder enig beding het boek waarmee Ian McEwan de relaxation van zijn toch al niet geringe oeuvre overtreft. Vrij Nederland
Weinig auteurs formuleren zo raak, zo zeldzaam precies. Verbluffend. NRC Handelsblad

Show description

Read Online or Download Aan Chesil Beach (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download e-book for iPad: Lente (De vier seizoenen) (Dutch Edition) by Karl Ove Knausgård,Anna Bjerger,Marin Mars

Karl Ove is met zijn drie maanden oude dochter Anne onderweg naar zijn vrouw Linda, die is opgenomen. We volgen rooster tijdens een roadtrip van zonsopgang tot zonsondergang. Het is lente, de bomen krijgen knoppen, de dagen worden weer langer. Tegelijkertijd is er de duisternis van de ziekte van Knausgårds vrouw.

Vroege werken (Dutch Edition) by Jan Postma PDF

Valt 'Vroege werken' in twintig woorden samen te vatten? "Natuurlijk. Het zijn essays, maar ze neigen naar waargebeurde verhalen. Soms gebeurt er van alles, op andere momenten vrij weinig. " 'Vroege werken' is dat niet wat pretentieus? "Ik start graag bij het commence en laat bescheidenheid graag over aan andere mensen.

Een seconde later (Dutch Edition) by William R. Forstchen,Corry van Bree,Frank van der Knoop PDF

Een electromagnetic pulse (EMP) vaagt in een klap de totale elektrische infrastructuur weg waardoor niets meer werkt: verwarming, airco, pcs, banken, ziekenhuizen, auto's, vliegtuigen en alle andere apparaten en voertuigen waar elektronica in zitten. Een mystery met een bijzonder realistisch situation.

Download e-book for iPad: Ei op het menu (Dutch Edition) by Luc Hoornaert,Kris Vlegels

? Kip was once eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van de wereld, van China, Korea en Japan over Turkije en Iran tot in het Verenigd Koninkrijk.

Extra resources for Aan Chesil Beach (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Aan Chesil Beach (Dutch Edition) by Ian McEwan,Rien Verhoef


by Brian
4.2

Rated 4.76 of 5 – based on 23 votes

Published by admin