Achter onze schermen (Dutch Edition) by Thomas Smolders PDF

By Thomas Smolders

Thomas Smolders klikt, scrolt en swipet zich een weg door het leven. Hij is een electronic local die van sociale media zijn beroep heeft gemaakt. Groot used to be de afgelopen jaren zijn verbazing toen hij merkte dat vele mensen niet echt mee zijn met de digitale revolutie. Terwijl goeroes en politici ons vertellen dat we allemaal onze activity zullen verliezen aan robots, slaagt de helft van de bevolking er zelfs niet in om aan on-line banking te doen. De breuklijn die ontstaat wordt steeds dieper, zonder dat we de gevolgen kunnen voorspellen. internet zomin als we nu al kunnen voorspellen hoe positief de technologische samenleving is waar de oude witte mannen in hemden mee dwepen.

In Achter onze schermen schrijft Thomas Smolders verhalen op mensenmaat over een wereld die in overdrive is gegaan. Hij gelooft rotsvast in de mogelijkheden van onze digitale wereld, maar zou het liefst van al de deur openhouden voor iedereen. Ook voor de vele mensen die nog nooit CRTL + ALT + DEL hebben ingedrukt.

Thomas Smolders (1992) studeerde Nieuwe Media & Maatschappij in Gent en werkt voor creatief bureau DIFT. Smolders is blogger en publiceerde onder andere in De Morgen, De Correspondent en Knack. Eerder werkte hij voor onlinekiosk Blendle.

Show description

Read Online or Download Achter onze schermen (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Get Lente (De vier seizoenen) (Dutch Edition) PDF

Karl Ove is met zijn drie maanden oude dochter Anne onderweg naar zijn vrouw Linda, die is opgenomen. We volgen chicken tijdens een roadtrip van zonsopgang tot zonsondergang. Het is lente, de bomen krijgen knoppen, de dagen worden weer langer. Tegelijkertijd is er de duisternis van de ziekte van Knausgårds vrouw.

Read e-book online Vroege werken (Dutch Edition) PDF

Valt 'Vroege werken' in twintig woorden samen te vatten? "Natuurlijk. Het zijn essays, maar ze neigen naar waargebeurde verhalen. Soms gebeurt er van alles, op andere momenten vrij weinig. " 'Vroege werken' is dat niet wat pretentieus? "Ik start graag bij het start en laat bescheidenheid graag over aan andere mensen.

Download PDF by William R. Forstchen,Corry van Bree,Frank van der Knoop: Een seconde later (Dutch Edition)

Een electromagnetic pulse (EMP) vaagt in een klap de totale elektrische infrastructuur weg waardoor niets meer werkt: verwarming, airco, desktops, banken, ziekenhuizen, auto's, vliegtuigen en alle andere apparaten en voertuigen waar elektronica in zitten. Een mystery met een bijzonder realistisch situation.

Ei op het menu (Dutch Edition) - download pdf or read online

? Kip was once eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van de wereld, van China, Korea en Japan over Turkije en Iran tot in het Verenigd Koninkrijk.

Extra info for Achter onze schermen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Achter onze schermen (Dutch Edition) by Thomas Smolders


by William
4.1

Rated 4.29 of 5 – based on 16 votes

Published by admin