Afterburn/Aftershock (Dutch Edition) by Day Sylvia,Tasio Ferrand PDF

By Day Sylvia,Tasio Ferrand

Houd zaken en privé altijd gescheiden. Houd politieke spelletjes buiten de slaapkamer. In zekere zin lapte ik beide regels aan mijn laars toen Jackson Rutledge mijn minnaar werd. En ik kan niet zeggen dat ik niet wist waar ik aan begon.

Twee jaar later was once hij terug, als een van de spelers in een deal die ik op het punt stond te sluiten. Sinds Jax me de rug had toegekeerd had ik als protegé van Lei Yeung, een van de slimste zakenvrouwen van big apple, heel wat bijgeleerd. Ik was once niet meer het meisje van toen, maar hij used to be niets veranderd. In tegenstelling tot de eerste keer dat onze paden elkaar kruisten, wist ik precies met wie ik te maken had… en hoe verslavend zijn aanraking kon zijn.

De wereld van glamour, seks en macht was once het speelveld van Jax – maar dit keer kende ik de regels van het spel. In de keiharde zakenwereld is er maar één regel die telt: houd je vijanden in de gaten en je ex-minnaars al helemaal…

Show description

Read or Download Afterburn/Aftershock (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Get Lente (De vier seizoenen) (Dutch Edition) PDF

Karl Ove is met zijn drie maanden oude dochter Anne onderweg naar zijn vrouw Linda, die is opgenomen. We volgen rooster tijdens een roadtrip van zonsopgang tot zonsondergang. Het is lente, de bomen krijgen knoppen, de dagen worden weer langer. Tegelijkertijd is er de duisternis van de ziekte van Knausgårds vrouw.

Read e-book online Vroege werken (Dutch Edition) PDF

Valt 'Vroege werken' in twintig woorden samen te vatten? "Natuurlijk. Het zijn essays, maar ze neigen naar waargebeurde verhalen. Soms gebeurt er van alles, op andere momenten vrij weinig. " 'Vroege werken' is dat niet wat pretentieus? "Ik start graag bij het start en laat bescheidenheid graag over aan andere mensen.

Download e-book for kindle: Een seconde later (Dutch Edition) by William R. Forstchen,Corry van Bree,Frank van der Knoop

Een electromagnetic pulse (EMP) vaagt in een klap de totale elektrische infrastructuur weg waardoor niets meer werkt: verwarming, airco, pcs, banken, ziekenhuizen, auto's, vliegtuigen en alle andere apparaten en voertuigen waar elektronica in zitten. Een mystery met een bijzonder realistisch state of affairs.

Get Ei op het menu (Dutch Edition) PDF

? Kip was once eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van de wereld, van China, Korea en Japan over Turkije en Iran tot in het Verenigd Koninkrijk.

Extra info for Afterburn/Aftershock (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Afterburn/Aftershock (Dutch Edition) by Day Sylvia,Tasio Ferrand


by Kenneth
4.3

Rated 4.34 of 5 – based on 4 votes

Published by admin